RSS2.0

Benvinguts

18/9/07

Aquest és el blog del professor de l'assignatura d'Ordenació i Gestió de l'Espai Turístic (OGET) de la Facultat de Turisme i Comunicació de la Universitat de Girona. És un experiment sobre la Universitat 2.0. Una oportunitat per posar en la pràctica les possibilitats del treball en xarxa, el coneixement interactiu, la creació col·lectiva del coneixement i la utilització de les xarxes socials en el món universitari.

Tots els viatges, fins i tot els més programats, comencen amb una estranya sensació de vertigen. Estic segur que quan Marco Polo o Lord Byron preparaven les maletes els envaïa una barreja de sensacions, des de la necessitat d'iniciar el camí com la incertesa. Aquest viatge per la Unievrsitat 2.0 és incert. No sé si arribarà a bon port. Si trobarem molts esculls. Un iceberg imprevist. O si ens equivocarem de ruta. Qui sap?. Si un dia en Colom no hagués decidit sortir a la recerca de l'Índia, hauríem trigat molt més temps en connectar el Vell i el Nou Món.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Diario de Donaire. Libro de la primera navegación.
El almirante ampurdanés se embarcó en una ventura fantástica que lo llevaría a descubrir que la tierra era redonda, retando a los científicos que aseguraban que era plana: “al final del horizonte existe un abismo sin fin, donde se precipitarían".
Puede que al Almirante "se le vaya la pinza" a la hora de exigir derechos exclusivos sobre un territorio que nadie pensaba "que estaba ahí" y que cuando se materialice le haga perder el apoyo "real" y dé con sus huesos en la miseria.
Pero así es la vida de los descubridores.
Larga vida al blog

DonAire ha dit...

Como dijo aquél, no hay camino: se hace camino al andar. ¿Quién dijo miedo?