RSS2.0

El nostre wiki

25/10/07

La comunitat d'OGET disposa d'un wiki propi en el que anirem introduint les diverses entrades de les paraules que adoptin els seus membres. Hi ha dues formes d'adoptar una paraula: Escollir una entrada de les que es proposaran de forma periòdica o suggerir una entrada (que necessita l'aprovació del professor). L'espai wiki d'OGET és oget.wikispaces, un entorn de wikispaces.

Com fem una entrada?

Heu d'entrar en la wiki d'OGET. Com en tots els espais, us heu d'obrir un compte, que us permet entrar a qualsevol pàgina de wikispaces.

El primer que podeu fer és iniciar una entrada. En el Menú esquerra, ens apareix l'opció "New page". Cada pàgina és una entrada que "penja" de la wiki d'oget i que tindrà una adreça pròpia. Per exemple, si jo edités l'entrada Donaire es trobaria a www.oget.wikispaces.com/donaire. Com a exemple he obert l'entrada "Marcador" que es troba a www.oget.wikispaces/Marcador. En aquesta entrada podeu veure una definició, un llistat, una imatge i un enllaç extern.

Les entrades de la wiki s'actualitzen regularment. És freqüent introduir una primera entrada, que es pot ampliar, modificar i millorar amb el pas del temps, tant per la recerca personal com per les aportacions dels lectors en l'àmbit de discussió.

Quines altres aplicacions puc usar?

Wikispaces és un entorn molt intuïtiu, que permet usar de forma immediata diverses aplicacions que anirem tractant poc a poc. De moment, podeu veure els canvis que s'han fet en el wiki a l'espai de canvis o podeu accedir a la informació general sobre l'àmbit de gestió de l'entorn. Ara entreu en l'entrada de Marcador. Podeu modificar directament una entrada (per exemple, corregint una falta d'ortografia o una petita incorrecció amb l'opció "Edit this page" o podeu fer un suggeriment al propietari de la paraula si entreu a "Discussió".

Les paraules

Les entrades que suggereixo inicialment són les següents: símbol, símbol turístic, node, espai semiològic, signe turístic explícit, anticipació, turisme negre, postfordisme, turisme postfordista, singularitat, sector públic, sector privat, Turismo 2020, clúster turístic.

2 comentaris:

certificado ha dit...

Profe.- Muy clara la explicación y fácil de entender. Hasta yo he podido hacer una entrada. Si yo soy capaz, ¿qué no podrán hacer esa generación de la informática y nuevas tecnologías, perdón TIC, que tengo como compañeros?

Laureta ha dit...

Ya te contaré Juan...de momento el alta en wiki ha sido fácil.